Brian DiCola

Brian DiCola Sabelink Tattoo Brumunddal

Brian DiCola

Brian DiCola har tatovert i over 10 år

Brian DiCola sin vei inn i tatoveringsbransjen begynte da han fikk seg jobb som shopkeeper i et tatoverings studio da han var 18 år. Han er nå 31 og elsker å reise rundt som gjestetatovør. Hans bakgrunn i kunst går helt tilbake til barndommen og førte ham til Savannah, Georgia i USA. Hvor han etter en kort deltakelse ved Savannah College of Art and Design, ble trukket mot byens metal og rock n`roll barer, som en forvirret ugleunge. Der ble han utsatt for en helt ny verden av custom tatoveringer. Han har aldri sett seg tilbake, nyter livet som tegneserienerd. Han drømmer om å ha flest mulig katter når kan vokser opp.

Siden den gang har han brukt mesteparten av sin karrière til å reise og tatovere rundt i USA og over flere hav. Det å arbeide med forskjellige artister, i ulike studioer, bruker han intuitivt til å forme sin egen stil.

Brian Dicola sine spesialiteter er mange. Han liker spesielt godt å jobbe med farger eller black n`grey med en old school og neo-traditional tilnærming.

Han elsker også å tegne, spesielt custom skrift og cover-ups.

“Jeg elsker tatoveringer. Jeg elsker når kundene mine blir engasjert av å se sine ideer komme til liv. Jeg fungerer best når jeg blir gitt en idé og litt kreativ frihet til å virkelig imponere en klient med noe originalt og unikt. Det er hva det handler om.  Jeg vil ikke kurere kreft, jeg har den beste jobben i verden. Jeg kommer til å møte awesome mennesker, lage kunstverk og gjøre folk glade. Det er alt jeg noensinne kunne drømt om og mer til.”

Brian DiCola kommer tilbake til oss 3-7.november og du kan bestille time gjennom skjema nederst på siden her eller via facebook, mail post@carbon.no eller telefon 98150505.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505