Piercingartist Elin

Elin Amanda

Piercingartist Elin

“Hverdagen er ikke den samme uten henne”

Elin Amanda bobler over av humør! Hun sprer smil, latterkramper og positivitet rundt seg, hvor enn hun går. Ved en tilfeldighet havnet hun på Sabelink i 2014, og ble frivillig tvangsadoptert av Sabelink-crewet som piercer. Hun gikk i lære hos Christina som har piercet i over 8 år og er nå hovedpierceren vår med Christina som mentor.

Ikke rent sjelden er hun å finne på jobb når hun egentlig har fri, kun fordi hun er så glad i atmosfæren og menneskene hun jobber sammen med.

Yrket som piercingartist tar hun alvorlig, men har alltid et smil på lur. Hun trives når hun kan lage vakre piercinger, og hennes førsteprioritet er at kunden føler seg ivaretatt og trygg.
Vi har et meget godt utvalg av smykker, og kun det beste når det kommer til utstyr som brukes i piercingprosessen. Hun har en meget ren teknikk som gir minimalt med smerte når du piercer deg.

Elin Amanda gir deg også muntlige og skriftlige etterbehandlingsråd. Hun passer på at du får med all informasjonen du trenger for å best mulig kunne ta vare på din nye piercing. Hun hjelper deg også med valg av smykke, og hjelper deg gjerne med å designe et smykkeoppsett.

Hun har gode råd hvis du skulle oppleve ubehag med din piercing

Elin Amanda jobber også som shopkeeper, og er ofte det første ansiktet du ser når du kommer inn døra vår. Hun har ansvaret for kundekontakt, renhold, at artistene har alt de trenger og at folk er ved godt humør. Hun er en god trøst når du kanskje har det litt vondt, og hun gjør en opplevelse du kanskje har gruet deg litt til, til en god opplevelse. Hun er meget dyktig på å berolige klienter. Elin har en varsom hånd som gjør piercing prosessen til en minimalt smertefull opplevelse.


+

-

-

-

-