Ida Sande

Ida Sande

Ida Sande

*Ida Sande er fantastisk kreativ*

Ida Sande er oppvokst på Toten og har siden hun var liten, alltid vært glad i kunstneriske hobbyer. Hun var sjelden å se uten blyant og papir – og denne interessen ble også prakket på omgangskretsen, på godt og vondt.

Idéen om å bli tatovør begynte så smått i 2008 og har siden da ligget og murret i bakhodet. Etter endt videregående i 2013, var det tid for å velge en jobb som hun forhåpentligvis kunne ha og trives med i mange år fremover. Hun ville videreutvikle tegneferdighetene og visste at det var dette hun ville jobbe med.

Idéen om tatoveringsfaget blusset opp igjen og nå begynte jakten på én av få lærlingplasser i Norge. Ferden endte i Brumunddal. Der ble hun tatt godt imot av et omgjengelig og smågæærnt crew, og i november 2014 begynte læretiden.

I løpet av det første året ble det mange utfordringer, mye latter og nye venner. Det ble prøvd ut mange forskjellige stiler og motiver i både farger og black n’ grey. Drømmejobben var kapret.

Ida Sande tar utfordringer med et smil og er glad i varierte motiver og stiler.

Ida liker å jobbe med alt fra vannfarger til old school, men liker ekstra godt å utfordre seg selv med realistisk black n’ grey.


+

-

-

-

-