Shanna


Shanna

Shanna lager veganske tatoveringer, 100% cruelty-free

Vi kan stolt introdusere Shanna Mendonca som var vår første kvinnelige gjesteartist. Shanna jobbet for House of Ink i Danmark og er godt kjent med nordisk klientell. Shanna har nå åpnet sitt eget veganske tatoveringsstudio i Portugal, og er en sterk forkjemper for en cruelty-free livsstil. Hun er fantastisk flink til å tegne design og trenger ikke lange tiden for å komme opp med et kult custom design. På fritiden maler hun, praktiserer yoga og er en dedikert veganer med en herlig personlighet. Vi anbefaler denne fantastiske frøkna på høyeste nivå!

Hun har en forkjærlighet for Neo tradition stilen, og mestrer også realisme, old school, new school, Chicano custom lettering meget godt. Hun designer også custom mandala. Hun tegner alle designene sine selv, og er spesielt glad i sterke farger. Her har du virkelig en fantastisk mulighet til å få et customdesign ingen andre i hele verden har maken til, hvis du lar kreativiteten hennes utfolde seg.

Veganske tatoveringer

Shanna er også en dedikert dyreforkjemper og bruker kun veganske produkter når hun tatoverer. Det betyr at alt som hun bruker under tatoveringprosessen er cruelty-free, og helt uten animalske biprodukter! Vi er stolte av å kunne være en av de få stedene i Norge som tilby veganske tatoveringer. Alle våre artister kan tatovere med veganske produkter, du trenger kun å opplyse om at du ønsker dette når du bestiller timen <3

Shanna kommer tilbake i vinter og du kan bestille time ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, sende oss en melding på facebook siden vår, eller ringe oss på 98150505. 


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505