Shanna Mendonca


Shanna Mendonca

Shanna lager veganske tatoveringer, 100% cruelty-free

Vi kan stolt introdusere Shanna Mendonca, vår første kvinnelige gjesteartist. Shanna jobber for House of Ink i Danmark og er godt kjent med nordisk klientell. Hun er fantastisk flink til å tegne design og trenger ikke lange tiden for å komme opp med et kult custom design. På fritiden maler hun, praktiserer yoga og er en dedikert veganer med en herlig personlighet. Vi anbefaler denne fantastiske frøkna på høyeste nivå!

Hun har en forkjærlighet for Neo tradition stilen, og mestrer også realisme, old school, new school, Chicano custom lettering meget godt. Hun designer også custom mandala. Hun tegner alle designene sine selv, og er spesielt glad i sterke farger. Her har du virkelig en fantastisk mulighet til å få et customdesign ingen andre i hele verden har maken til, hvis du lar kreativiteten hennes utfolde seg.

Shanna er også en dedikert dyreforkjemper og bruker kun veganske produkter når hun tatoverer. Det betyr at alt som hun bruker under tatoveringprosessen er cruelty-free, og helt uten animalske biprodukter! Vi er stolte av å kunne være en av de få stedene i Norge som tilby veganske tatoveringer.

Shanna kommer tilbake 20-25.august og du kan bestille time ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, sende oss en melding på facebook siden vår, eller ringe oss på 98150505. 


+

-

-

-

-