Sheena Gabrielli


Sheena Gabrielli

Sheena bringer magi fra New York, USA

Sheena jobber i New York og Philadelphia og vi er så heldige å få henne helt hit til lille Norge for et kort besøk i hennes Europa turne.

Hun elsker å kombinere det beste fra den klassiske tradisjonelle stilen med dynamikken i en neo-tradisjonell amerikansk tatoveringsstil. Sheena har en tendens til å bruke farger i en kombinasjon av sterkt fargepalett som gir et solid inntrykk, noe som gjør at arbeidet hennes virkelig skiller seg ut. Kombinert med hennes kreative fantasi er det nesten ingen grenser for hva hun kan lage.

Hun spesialiserer seg på et-punkts tatoveringer, og er ekstremt kreativ og elsker utfordringer med interessante temaer. Hun er meget spesiell siden hun har en særegen interesse for estetikk i mot-kultur som strekker seg fra kink, camp og BDSM, i en fusion med henne interessert for svartekunster og mytologier. 

Sheena har tegnet masse fantastiske customdesign som hun gjerne vil lage, du finner noen av dem på vår customdesign side: Ledige Customprosjekt
Ønsker du å se flere av hennes design ta gjerne kontakt med oss, hun har hundrevis av tegninger klare og hun kan selvfølgelig tegne opp design etter dine ønsker!

Sheena var hos oss i mai og kommer tilbake 14.januar 2019 og er hos oss til starten av mars, ønsker du time hos henne kan du sende oss en melding gjennom skjema nederst på siden her, på vår facebookside, mail post@carbonink.no eller telefon 98150505.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505