Soma

Soma Sabelink Tattoo Brumunddal

Soma

Soma Wierd er spesialist på New School

Soma har blitt et kjært ansikt her hos oss i Sabelink Tattoo, og vi er meget glade for å kunne tilby denne fantastiske realisme og neo-trad artisten. Han kommer fra Mexico og har en spesielt særegen stil som kan karakteriseres med tradisjonelle og neo-inspirerte linjer. Han har vokst opp med grafitti og tatoverte med hjemmelaget maskin og er selvlært. I 2012 fikk han sjansen av en meget god venn å jobbe i studio, han grep sjansen og begynte å tatovere profesjonelt. Soma ser kanskje bittelitt skummel ut, men når du møter denne karen går det ikke lenge før illusjonen brytes og den fantastiske humoren hans tar deg meg storm. Han er litt sjenert med nye mennesker, men med tanke på at han lærte seg engelsk for knappe 18 måneder siden er vi veldig imponert over hvordan han byr på deg selv.

Soma elsker “cartoon” effekten i tatoveringer og er artistisk med både farger og black n grey.  Han er ekstremt allround og mestrer de fleste stilarter, men er spesielt flink på rene linjer og sterke farger. Han lager alle side design selv, og han legger en liten del av sjelen sin i hvert eneste custom design.

Soma har ledige customprosjekter til en redusert pris som du finner her: Customprosjekter

Soma er gjesteartist hos oss fra 15.mars, og du kan bestille time ved å sende oss mail: post@sabelink.no , telefon 98150505 facebook eller bruke skjema nederst på siden vår.


+

-

-

-

-