Soma

Soma Sabelink Tattoo Brumunddal

Soma

Soma Wierd er spesialist på New School

Soma har blitt et kjært ansikt her hos oss i Carbon INK Tattoo, og vi er meget glade for å kunne tilby denne fantastiske realisme og neo-trad artisten. Han lager sterke design har en fremtreden kjærlighet for den lekne new school stilen. Han kommer fra Mexico og har en spesielt særegen stil som kan karakteriseres med tradisjonelle og neo-inspirerte linjer. Han har vokst opp i den harde delen av Mexico og begynte tidlig med kunst, etter en oppvekst med maleri og grafitti lærte han seg selv å tatovere med hjemmelaget maskin(!). I 2012 fikk han sjansen av en meget god venn å jobbe i studio, han grep sjansen og begynte å tatovere profesjonelt. Soma ser kanskje bittelitt skummel ut, men når du møter denne karen går det ikke lenge før illusjonen brytes og den fantastiske humoren hans tar deg meg storm.  Han kan være litt sjenert med nye mennesker, men med tanke på at han lærte seg engelsk da han var her første gangen for knappe 2 år siden siden er vi veldig imponert over hvordan han byr på deg selv så fort isen er brutt.

Soma elsker “cartoon” effekten i tatoveringer og er artistisk med både farger og black n grey.  Han er ekstremt allround og mestrer de fleste stilarter, men er spesielt flink på rene linjer og sterke farger. Han lager alle sine design selv, og han legger en liten del av sjelen sin i hvert eneste custom design. Dette er en SOLID artist vi virkelig kan anbefale!

Soma er hos oss fra mai og du kan bestille time ved å sende oss mail: post@carbonink.no , telefon 98150505 facebook eller bruke skjema nederst på siden vår.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505