Yaroslav

Yaroslav Carbon INK Tattoo

Yaroslav

Yaroslav Yurkevich fra Russland “The art doctor”

Yaroslav har tatovert siden 2012, og har før dette tatt 5 års utdannelse ved Kunstakademiet i Russland. Han er den eneste tatovøren vi kjenner som utdanner seg til å ta doktorgrad i kunst, på en meget prestisjefylt skole i Russland. Yaroslav kom til oss første gangen i 2016 og har knyttet sterke bånd med oss her på Carbon INK. Yaroslav er en av våre faste gjesteartister og her hos oss flere ganger i året. Han lærte seg å snakke engelsk på 6 mnd og har siden han kom til oss utviklet språket sitt merkverdig raskt.

Hans stil er sterkt influert av sacred geometry og det okkulte, gjerne i japansk stil. Han har også en særegen interesse for norrøn mytologi og maler nydelige vannmalerier og religionportretter. Han er særdeles dyktig til å sette samme store prosjekter og jobber meget raskt.

“Jeg liker å lage store tatoveringer med kontraster i nyanser og farger. Mine kunstverk er ofte preget av neotraditional og japansk stil, da dette er en stil jeg liker meget godt. Det er viktig for meg som artist, å kunne lage kunstverk basert på mine kunders ønsker og idèer. Å fange essensen av en tanke, og designe en stor og flott tatovering som gjør kunden fornøyd, er meget givende. Jeg liker også å bruke bakgrunn i tatoveringene jeg lager, slik at den fremhever hovedelementene i tatoveringen. Det er viktig at den ikke fremstår som et klistremerke.”

En bemerkelsesverdig kunster

Yaroslav Yurkevich er en høy, mørk og rolig mann med godt kundetekke. Det er nesten som om han instinktivt vet hva kunden ønsker, og lager flotte design ut i fra dette. Han er meget kreativ, og liker å få litt frie tøyler for å kunne utfolde seg litt i kunsten. Du kan trygt la denne mannen få boltre seg på huden din, da du vil sitte igjen med et stykke kunstverk ingen har maken til. Alle design er custom, så han lager aldri to like tatoveringer. Vi føler oss inspirert når han er hos oss, da han bruker hvert ledige minutt til å tegne og droodle frem flotte design.

Han var grafittiartist i Russlands gater

og levde et liv side om side med hooligans da han møtte sin kone som forandret alt. Han kom inn på Kunstakademiet og har fordypet seg i oljemaleri, ikonmaleri hvor han lager sin egen maling og sketching. Han har han spesiell interesse og forståelse for vikingkulturen, det okkulte, surrealisme, traditional og japansk kunst. 

Yaroslav er hos Carbon INK Tattoo 11-23.mars du kan bestille time ved å sende oss en mail: post@carbonink.no , telefon 98150505 facebook eller bruke skjema nederst på siden vår.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505